Yeşil Tedarik Zinciri

02 Kasım, 2022

Yeşil Tedarik Zinciri

Çin'deki ekibimiz tarafından ev sahipliği yapılan ve Mainetti'nin Sürdürülebilirlik ve Tedarik Zinciri Direktörü tarafından yönetilen 'Yeşil Tedarik Zinciri' (20 Ekim 2022, 15:00 (GMT+8) ile ilgili canlı web seminerimize birkaç saat kaldı.

Çözüm Bulmak

Uzak Doğu'da, Bay Shrikanth Narasimha. İklim değişikliğiyle mücadele yollarını geliştirmek hem bir zorluk hem de bir fırsattır ve inovasyon, çözüm bulmada büyük bir rol oynayacaktır.

Kendi deneyimlerimizden, işbirliğinin anahtar olduğunu biliyoruz. En iyi uygulamaları ve yeni fikirleri paylaşmak, daha fazla şirketi sürdürülebilir iş uygulamalarını benimsemeye teşvik eder.

#thegreensupplychain ile ilgileniyorsanız, gelin ve Decathlon , HSBC, Crystal International Group ve #DM/SCPA China uzmanlarından öğrenin - bağlantıya tıklamanız yeterli: https://bit.ly/3govoZZ

Panelimiz eko-paketleme stratejilerini, karbondan arındırma yolculuklarını, yeni malzeme trendlerini, tedarik zincirinde blockchain teknolojisinden ve sürdürülebilir finanstan nasıl yararlanılacağını tartışacak.

Daha Fazla Bilgi Edinmek İçin

Yeşil Tedarik Zinciri hakkında daha fazla bilgi edinin: https://bit.ly/3govoZZ